søndag 12. mai 2013

Tregt i det siste!

Har den siste tiden ikke strikket så mye som ønsket:-( har startet i ny jobb , noe som er kanon kjekt:-))) men merker at jeg ikke har samme tid lengre til strikking ... Men men, ting tar bare litt lengre tid! Er strax ferdi med Oslo anorakk nr 2. Tror kansje jeg skal strikke noe annet før jeg starter på Oslo anorakk nr 3.... Litt lei den nå..:-((

5 kommentarer:

 1. Jeg har bestemt meg for å lage en Osloanorakk til barnebarnet når jeg kommer hjem. lenge siden jeg har strikket. Må kanskje spørre deg om hjelp om jeg stopper opp da.
  klem

  SvarSlett
  Svar
  1. De er så kjekke disse jakkene/ genserene. Jeg har fått dreisen på de ja så du må bare spørre:-) ha en fin fin uke samt 17 mai:-)

   Slett
 2. Gratulerer med ny jobb!!
  Og det med tida, den kommer etterhvert. Når du bare er "komt litt inn i det" på jobben ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei. Takk for det:-) ja satser på at det går seg til etterhvert:-) ha en fin 17 mai foresten:-))

   Slett
 3. Gratulere med ny jobb Rebecca,så spennende.
  Synes du er flink i strikking, disse Osloanorakkene var kjempefine. Får lyst å prøve meg med strikkepinnene igjen. En gang i min ungdom strikket jeg mye både til barna og meg selv. Jeg hadde en eldre dame som monterte arbeidet for meg. Når hun gikk av med pensjon og stengte butikken tok strikkingen brått slutt. Ser på monterings arbeidet med skrekk og gru.
  Ha en fin dag og lykketil videre i den nye jobben.

  SvarSlett